Over Wijnand

Wijnand is Big Green Egg specialist en fijnproever op het gebied van lekker en eerlijk eten. In Wijnands werkwijze staat het behoud van echte smaak en het creëren van een intense smaakbeleving altijd centraal.

Als kok word je geboren

De liefde voor eten en mensen daarmee vermaken zat er al vroeg in. Van jongs af aan wist Wijnand al dat hij kok wilde worden. Na 3 jaar koksopleiding en 5 jaar als chef te hebben gewerkt, begon Wijnand in 2012 voor zichzelf. Met WijnandKookt zet hij zijn ambitie en passie voort.

Wijnand geniet het meest van het contact met gasten en de afwisseling in zijn werk. Het liefst kookt hij iedere dag op een andere locatie. Kennis overdragen doet hij middels de Big Green Egg workshops, maar ook met een private dining staat hij dicht op de gasten.

Hoe werk ik?

1. Aanvraag

Indien de aanvraag via het contactformulier binnenkomt, neem ik zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact op. Uiteraard is het ook mogelijk om mij direct te bellen of mailen.

2. Inventarisatie

Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen. Op basis daarvan stel ik een menu met gerechten samen, volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

3. Koken

Genieten maar! Bij jou thuis of op locatie verzorgt WijnandKookt een Big Green Egg buffet, private dining of kookworkshop. Uiteraard is alles van A tot Z geregeld.

Workshop keurmerk

“Het keurmerk staat garant voor kwalitatief sterke workshops waar merkbeleving van Big Green Egg centraal staat. Het uitgeven van het keurmerk gebeurt door een door Big Green Egg aangestelde Big Green Egg expert en heeft als doel om de consument inzicht te geven waar ze terecht kunnen voor de échte en kwalitatief goede Big Green Egg workshop.”

Kookworkshop

Wil je leren koken met de Big Green Egg? Of wil je je kooktechnieken verbeteren? Tijdens een kookworkshop neemt WijnandKookt je mee op een smaakvolle reis van diverse soorten gerechten en bereidingsmogelijkheden. Zo leer je alle eigenschappen optimaal te benutten en de meest lekkere gerechten te creëren.

Green Egg Buffet

Met zijn ruime ervaring is WijnandKookt een uitstekende partner op het gebied van catering. Naast een heerlijk Green Egg buffet kunnen wij alles voor u regelen: van apparatuur tot servies en drankjes. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u voor diverse vormen van catering van alle gemakken voorzien.

Thuis kok

Heb je iets te vieren en wil je alle zorg uit handen geven? Als privé kok verzorgt WijnandKookt een uitgebreid diner op locatie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Alles wordt van A tot Z geregeld, zodat jij en je gezelschap optimaal kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

Reviews

Nog even een bedankje, je hebt geweldig werk geleverd! We krijgen nog steeds veel leuke reacties en dan wordt ook gezegd dat het eten zo lekker was.

Aart en Rineke

Wat betreft het eten hadden jullie geen betere keus kunnen maken. Ook de wijnen waren buitengewoon passend en heel erg lekker!! Wij hebben van het alles zeer genoten.

Familie Van der Heiden

Professionaliteit en gastvrijheid met een vleugje humor! En: deze man maakt de beste soep van het hele land! Topper!

Raymon

Fantastische Big Green Egg workshop. Duidelijk en erg veel lol gehad. Wijnand brengt zijn passie echt over op alle aanwezigen. Zeker een aanrader!

Niels