Big Green Egg
Specialist

Ervaar de meest uiteenlopende gerechten, bereid op de geliefde kamado EGG.

Wijnand kookt graag met Big Green Egg

En wel hierom

Koken, bakken, grillen, stoven of roken… Dankzij perfecte combinatie van de constructie, het fabriceren, het keramiek en Wijnand’s vakkennis zal er een nieuwe wereld voor je open gaan. Als gecertificeerd Big Green Egg specialist verlegt WijnandKookt de culinaire grenzen van jou en je gasten. Ervaar het zelf!

Een nieuwe smaakbeleving

De mogelijkheden met de Big Green Egg zijn oneindig. Het hele jaar door kun je genieten van de lekkerste gerechten die WijnandKookt bereidt met de Egg.

Waar kun je mij voor boeken?

Kookworkshop

Wil je leren koken met de Big Green Egg? Of wil je je kooktechnieken verbeteren? Tijdens een kookworkshop neemt WijnandKookt je mee op een smaakvolle reis van diverse soorten gerechten en bereidingsmogelijkheden. Zo leer je alle eigenschappen optimaal te benutten en de meest lekkere gerechten te creëren.

Green Egg buffet

Met zijn ruime ervaring is WijnandKookt een uitstekende partner op het gebied van catering. Naast een heerlijk Green Egg buffet kunnen wij alles voor u regelen: van apparatuur tot servies en drankjes. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u voor diverse vormen van catering van alle gemakken voorzien.

Thuiskok

Heb je iets te vieren en wil je alle zorg uit handen geven? Als privé kok verzorgt WijnandKookt een uitgebreid diner op locatie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Alles wordt van A tot Z geregeld, zodat jij en je gezelschap optimaal kunnen genieten van een onvergetelijke avond.