Catering

Culinaire catering met de exclusieve Big Green Egg

Alle vormen van catering

Big Green Egg Buffet

WijnandKookt verzorgt vrijwel alle vormen van catering van A tot Z. Onze specialiteit is het bereiden van gerechten met de exclusieve Big Green Egg. Van feestelijke hapjes tot lunches of een uitgebreid diner.

Particulier en zakelijk

Voor zowel particuliere als zakelijke gelegenheden is WijnandKookt een uitstekende partner op het gebied van catering. Naast de culinaire invulling kunnen we in overleg alle benodigdheden voor je regelen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heb je vragen over het Big Green Egg buffet? Of wil je de mogelijkheden met WijnandKookt bespreken? Laat een bericht achter of neem direct contact op.

Big Green Egg Specialist

Op zoek naar een nieuwe smaakbeleving? WijnandKookt is gecertificeerd Big Green Egg specialist! De Big Green Egg is gebaseerd op een eeuwenoude kleioven. De combinatie van de constructie, het fabriceren, het keramiek en de kennis van WijnandKookt staat garant voor een unieke culinaire ervaring.

Thuiskok

Heb je iets te vieren en wil je alle zorg uit handen geven? Als privé kok verzorgt WijnandKookt catering op locatie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Alles wordt van A tot Z geregeld, zodat jij en je gezelschap optimaal kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

Big Green Egg Workshops

Altijd al een kookworkshop willen volgen? Wijnandkookt biedt diverse mogelijkheden waaronder leren koken met de Big Green Egg of kennisverrijking van het traditioneel koken. Leer alle eigenschappen te benutten, creëer de meest lekkere gerechten en verras je vrienden of familie wanneer je de sterren van de hemel kookt.